İSTANBUL / PENDİK - Pendik Fatih Anadolu Lisesi

Pendik Fatih Anadolu Lisesi

Bahçelievler Mah. Barış Sok. 19 34890 PendikİSTANBUL
Vizyon
Bilimsel ve katılımcı eğitimi esas alan Pendik Fatih Anadolu Lisesi´nin vizyonu; seçkin ve dinamik yapıya sahip öğrencileri; bilimin kılavuzluğunda üretici ve özgün düşünceyi geliştirmeye azmeden öğretmenleri; eğitimin toplumsal gelişmeye öncülük ettiğine inanan planlı, programlı ve düzenli bir eğitim sağlama anlayışına sahip yönetim kadrosuyla bölgesel ve ulusal düzeyde iddaalı eğitim vermeyi başarmış bir okul olmaktır.
Misyon
Okulumuz, evrensel nitelikte bilgi edinmeyi amaç edinmiş; araştırıcı, sorgulayıcı ve çözümleyici düşünce yapısına sahip, değişen dünya koşullarında topluma liderlik yapmaya aday, insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi; böylece bilgiyi üreterek, paylaşarak ve hayata uygulayarak toplumun gelişme sürecine katkıda bulunmayı görev edinmiştir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Okul Başlama ve Bitiş Saatleri : 09:00 - 16:00
İNGİLİZCE VE ALMANCA
Ulaşım
Okulumuza Kadıköy yönünden gelen M4 metro hattının Tavşentepe Metro ve Pendik Metro istasyonlarından ulaşım sağlayabilirsiniz. Okulumuza Pendik Köprüsü, Tavşentepe, Zümrüt Caddesi, Mehmet Ali Tunga Camii otobüs-minibüs duraklarından da ulaşabilirsiniz.
Bahçelievler Mah. Barış Sok. No:19 Pendik-İSTANBUL
Okulumuz, Pendik ilçe merkezindedir.
2021 yılında %5.99. 2020 yılında %5.61. 2019 yılında %6.08.
Sportif Etkinlikler
Futbol, Voleybol, Masa Tenisi Turnuvaları. Ulusal, yerel spor turnuvalarına katılım.
TÜBİTAK 4006
ERASMUS+, eTwinning